Optimus Vastgoed

Wij maken verhuren
zorgeloos.

Geen zorgen met Optimus Vastgoed: dé specialist in verhuur. Ontvang deskundige ondersteuning bij het verhuren van je eigendommen, of het nu gaat om appartementen of bedrijfspanden. Ons doel? Een naadloze service die zowel verhuurders als huurders tevreden stelt. Kies voor Optimus Vastgoed en ervaar verhuur zonder kopzorgen, gesteund door onze expertise en inzet.

Lokale experts voor de verkoop en verhuur van je vastgoed

Verhuren in vertrouwen.

Volledige ontzorging bij de verhuur.

Als eigenaar is het cruciaal om precies te begrijpen wat er gebeurt wanneer je besluit je pand te verhuren. Wij geloven in totale transparantie over onze werkwijze en de kosten van ons advies. Bij ons geen nare verrassingen achteraf, maar een betrouwbare partner waar je op kunt rekenen. We maken echt verbinding met jouw thuis.

Van A tot Zonder zorgen.

Verhuur je pand zonder stress! Optimus staat klaar om alle taken over te nemen, van marketing tot contractafhandeling. Met onze expertise en zorgeloze aanpak wordt het verhuren van je pand een moeiteloze ervaring.

Optimus in cijfers

Verhuurd binnen de 2 maanden 98%
klanttevredenheid 94%
raad ons aan bij vrienden of familie 99%
+750 Panden verhuurd

Stap 01.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende schatting. Wij zorgen voor een nauwkeurige en eerlijke verhuurprijs voor jouw eigendom.

Stap 02.

Wij bieden een uitgebreide beschrijving van jouw vastgoed en gaan met zorg op zoek naar een passende huurder door middel van op maat gemaakte marketing zowel online als offline.

Stap 03.

Wij plannen bezichtigingen met potentiële huurders en volgen deze zorgvuldig op om ervoor te zorgen dat elke stap van het proces soepel verloopt.

Stap 04.

Samen streven we naar de ideale match, zodat je met volledig vertrouwen de stap naar verhuur kunt zetten. Wij nemen de administratieve en praktische afhandeling van jouw dossier op ons.

Wij zijn een team van erkende en ervaren makelaars met een passie voor het vak.

Bestuurder - Erkend vastgoedmakelaar
Medewerker verhuur
Bestuurder - Erkend vastgoedmakelaar
Office manager

Vraag nu je gratis schatting aan

Met een breed scala aan klanten in ons portfolio, zijn we in staat om jouw woning snel en efficiënt te verkopen.


Vastgoedadvies

Compare listings

Compare
// Get all elements with the class 'item-price' const elements = document.querySelectorAll('.item-price'); // Loop through the elements elements.forEach(element => { // Check if the content is '0' if (element.textContent.trim() === '0') { // Remove the element from the DOM element.remove(); } });