Optimus Vastgoed

Overzicht

Pand nummer: p76

Beschrijving

Welkom bij "De Pepijn", het nieuwe woonproject in de charmante Gerhoevenstraat in Ham.

Koop zonder stress of risico uw droomwoning aan!

Zolang onze makelaar uw woning niet verkocht heeft aan een marktconforme prijs heeft u geen enkele aankoopverplichting!

Ontdek nu de exclusieve kans om te wonen in het hart van Ham in ons nieuwbouwproject 'De Pepijn'. Dit kleinschalig project omvat 7 appartementen en 6 woningen, allen voorzien van parkeermogelijkheid.

Er zijn verschillende types van appartementen (en woningen) beschikbaar. Ze variëren in oppervlakte, maar zijn allemaal gekenmerkt door een hoge afwerkingsgraad, een praktische indeling, voldoende bergruimte en uitgerust met de laatste technieken. Dat alles in combinatie met zuid-geörienteerde tuinen & terrassen biedt werkelijk een unieke leefomgeving. De combinatie van deze centrale ligging met een rustige en groene buurt is werkelijk uniek.
Het project voldoet aan de BEN-norm en is uitgerust met de laatste technieken voor een duurzame en energiezuinige woning.

Aankopen aan 6% btw mogelijk indien u aan de voorwaarden voldoet!
Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met onze erkende vastgoedmakelaar voor meer informatie over deze unieke kans!

 

 

 

Adres

  • Adres Gerhoevenstraat 9-10
  • Gemeente Kwaadmechelen
  • Postcode 3945
  • Land België

Compare listings

Compare
// Get all elements with the class 'item-price' const elements = document.querySelectorAll('.item-price'); // Loop through the elements elements.forEach(element => { // Check if the content is '0' if (element.textContent.trim() === '0') { // Remove the element from the DOM element.remove(); } });