Edificio Lazareva

Op aanvraag
Calle Gusmersindo 58 , Torrevieja

Omschrijving

Vier vakantie op slechts 70 meter van het strand! Prachtige appartementen te koop aan de kust in Torrevieja voorzien van een gemeenschappelijk zwembad.

Bent u op zoek naar een appartement in het hart van Torrevieja? Edificio Lazareva ligt op slechts 70 meter van het strand vlak aan de jachthaven! Vanop het vliegveld van Alicante doet u er maar 45 minuten over tot aan de voordeur van uw appartement. Dit complex bestaat uit 30 appartementen die opgeleverd worden in september 2020. Het project werd pas gelanceerd waardoor u hier nog de beste keuze heeft!

Als u op zoek bent naar een vast verblijf of plaats om te overwinteren is deze residentie ook echt iets voor u! In de directe omgeving liggen immers supermarkten, sportclubs, restaurants, … Veel van deze zaken zijn in Spaanse handen maar als u dit wenst kan u ook terecht in zaken die door Belgen worden uitgebaat. Een gezonde mix!

De appartementen hebben een grootte tussen 74m² en 98m² met terrassen tot maar liefst 25m²! Prijzen starten al aan € 155.000 (excl. Kosten). Voor deze prijs heeft u al een appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers! Het gebouw bestaat uit 4 verdiepingen met penthouses die beschikken over een ruime Solarium vanwaar u een leuk zich kan hebben over het strand.

Alle appartementen worden verkocht met vloerverwarming in de badkamers waardoor u heel het jaar geniet van het comfort dat u gewend bent! Centraal in het complex wordt een gemeenschappelijk zwembad voorzien waarvan u heel het jaar gebruik kan maken. Ondergrondse parkeerplaats en berging kunnen bijgekocht worden voor respectievelijk €18.000 en €5.000.

Door zijn ligging hebben deze appartementen ook veel potentieel op de verhuurmarkt. Een opbrengsteigendom die u week per week kan verhuren en waar u zelf nog op vakantie kan gaan is toch wel stiekem ieders droom.

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons