Diensten

ZORGENVRIJ VERHUREN MET OPTIMUS VERHUUR = UW EIGENDOM VEILIG LATEN RENDEREN!

Om uw woning vlot te verhuren, moet de huurprijs marktconform zijn, en moet uw woning huurders aanspreken.

We stellen een marktconforme huurprijs voor op basis van de ligging en eigenschappen van uw pand. We adviseren u en geven u tips om uw woning of appartement nog vlotter te verhuren.

Wij plaatsen uw pand op onze site en op toonaangevende vastgoedsites, met een heldere beschrijving en mooie foto’s.

We zorgen dat geïnteresseerde huurders uw pand vlot kunnen bezoeken en bezorgen hen alle nodige info. We gaan na of uw toekomstige huurder objectief gezien in staat is de huurprijs te betalen en of uw pand geschikt is voor zijn of haar woonvereisten.

Eens er een geschikte huurder is gevonden, maken wij het huurcontract op en nodigen wij u en uw huurder uit voor de ondertekening van het contract. U krijgt van ons nog een aantal tips mee, bijvoorbeeld over de opmaak van de plaatsbeschrijving, de verplichte registratie van het huurcontract, de jaarlijkse indexering, de opzegmodaliteiten en meer.

U kan eveneens kiezen voor verhuur met rentmeesterschap. In dit geval staan wij in voor het volledige beheer van de verhuur. Ook nadat een geschikte huurder gevonden is, hoeft u zich van niets aan te trekken. Wij Volgen de betlaingen nauwkeurig op. Technische problemen worden door ons opgelost en opgevolgd. Alle communiactie met de huurder verloopt via ons!

Contacteer ons voor een vrijblijvend infogesprek: 011435819

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons