Huis of appartement huren, kopen of verkopen in Limburg? Dat doe je bij de immo vastgoedmakelaar in Heusden-Zolder. Bij ons (ver)koop je met vertrouwen.

Bij Optimus Vastgoed in Heusden-Zolder kan u terecht met al uw vastgoedvragen. Optimus Vastgoed beheert alle facetten van het vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, verhuur met rentmeesterschap en de syndiek van woningen en appartementen.

Het Optimus Vastgoed team koppelt een uitgebreide vastgoedkennis samen met een grote bouwkundige notie aan een continu streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit! Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden we u naar een succesvol verkoop of verhuur. 
Kwaliteit, vertrouwen en een persoonlijke aanpak zijn de sleutelwoorden van Optimus Vastgoed!

 
Contacteer ons voor een vrijblijvend infogesprek of gratis waardebepaling: 011435819

 

Bent u op zoek naar een nieuwe woning?

Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria!

Schrijf je nu in

Nieuws

Infoavond vastgoed in Spanje

28 Maart 2019

INFOAVOND OP 28 MAART! Steeds meer mensen kopen vastgoed in het buitenland. Maar wat wil het zeggen om een huis/appartement te kopen in Spanje? Ons kantoor is actief op de Spaanse vastgoedmarkt en kan u perfect begeleiden van A tot Z!

Lees meer

Nuttige links

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons