Huis of appartement huren, kopen of verkopen in Limburg? Dat doe je bij de immo vastgoedmakelaar in Heusden-Zolder. Bij ons (ver)koop je met vertrouwen.

Bij Optimus Vastgoed in Heusden-Zolder kan u terecht met al uw vastgoedvragen. Optimus Vastgoed beheert alle facetten van het vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, verhuur met rentmeesterschap en de syndiek van woningen en appartementen.

Het Optimus Vastgoed team koppelt een uitgebreide vastgoedkennis samen met een grote bouwkundige notie aan een continu streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit! Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden we u naar een succesvol verkoop of verhuur. 
Kwaliteit, vertrouwen en een persoonlijke aanpak zijn de sleutelwoorden van Optimus Vastgoed!

 
Contacteer ons voor een vrijblijvend infogesprek of gratis waardebepaling: 011435819

 

Bent u op zoek naar een nieuwe woning?

Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria!

Schrijf je nu in

Nieuws

Openingsuren feestdagen

24 December 2019

Het kantoor in Heusden zal gesloten zijn van dinsdag 24/12/2019 tot en met woensdag 01/01/2020. Het kantoor in Houthalen is in de voormiddagen geopend, met uitzondering van 25/12, 31/12 en 01/01. Optimus Vastgoed wenst u fijne feestdagen!

Lees meer

LAATSE woning in Residentie Cicero!

09 Juli 2019

Stationsstraat te Heusden-Zolder

Lees meer

Nuttige links

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons